Miként hat az állapotjavító b17 vitamin

b17 vitamin
b17 vitamin

Honlapunk többek között azért jött létre, hogy javítsa a daganatos betegek és az utókezelés időszakának életminőségét. Amennyiben valaki családjában már előfordult daganatos betegség, úgy érdemes a többi családtagnak is figyelni a megelőzésre, akkor is, ha ez a betegség közvetlenül nem örökölhető. A sárgabarack magjában található b17 vitamin, azaz amigdalin, régebben természetes úton került az emberi szervezetbe, hiszen hagyomány volt, hogy a sárgabarack magját napon megszárították és megtörögették. Mivel senki sem tudta, hogy melyik mag keserű és melyik nem, hiszen ez csak a szétrágáskor derül ki, ezért a keserű magokat is elfogyasztották. Mivel barackot nem evett senki korlátlanul, így nem kellett félni a barackmag túladagolástól. Manapság a barackmagot felváltotta a mandula, mogyoró és egyéb csonthéjasok, amelyek nem tartalmazzák a barackmagban található amigdalint. Honlapunkon megtalálja az alapos leírást arról, hogy miként hat ez az anyag a daganatos sejtekre és hogyan működik a szervezetben.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás