Honlapunk többek között azért jött létre, hogy javítsa a daganatos betegek és az utókezelés időszakának életminőségét. Amennyiben valaki családjában már előfordult daganatos betegség, úgy érdemes a többi családtagnak is figyelni a megelőzésre, akkor is, ha ez a betegség közvetlenül nem örökölhető. A sárgabarack magjában található b17 vitamin, azaz amigdalin, régebben természetes úton került az emberi szervezetbe, hiszen hagyomány volt, hogy a sárgabarack magját napon megszárították és megtörögették. Mivel senki sem tudta, hogy melyik mag keserű és melyik nem, hiszen ez csak a szétrágáskor derül ki, ezért a keserű magokat is elfogyasztották. Mivel barackot nem evett senki korlátlanul, így nem kellett félni a barackmag túladagolástól. Manapság a barackmagot felváltotta a mandula, mogyoró és egyéb csonthéjasok, amelyek nem tartalmazzák a barackmagban található amigdalint. Honlapunkon megtalálja az alapos leírást arról, hogy miként hat ez az anyag a daganatos sejtekre és hogyan működik a szervezetben.