Teljes kiőrlésű zabliszt fontos nyomelemekkel

Teljes kiőrlésű zabliszt

A hagyományos lisztben igen magas a gluténtartalom és erre egyre többen érzékenyek rá. A szervezetük nem képes feldolgozni ezt az anyagot, ami különböző kellemetlen tüneteket eredményez. A teljes kiőrlésű zabliszt viszont glutént nem tartalmaz, így az bárkinek fogyaszthatóvá válik.

Ennek köszönhetően, igen megnőtt a kereslet az elmúlt években a termék iránt. Persze nemcsak ez az egyetlen előnye a teljes kiőrlésű zablisztnek. Nagyon gazdag rostanyagokban is, aminek fontos szerepe van az emésztés és a tápanyag felszívódása során.

A rostokban gazdag ételek telítettséget adnak, viszont kalóriaszegények, így ideális azok számára is, akik testsúly problémával küzdenek. Nem feledkezhetünk meg a teljes kiőrlésű zabliszt jelentős vitamin és ásványi anyag tartalmáról sem.

B- és E-vitaminban szintén bővelkedik és olyan fontos anyagokat is tartalmaz, mint az alumínium, a cink és a kobalt. Ezek a nyomelemek kevés táplálékunkban vannak jelen, ezért a teljes kiőrlésű zabliszt rendszeres fogyasztása igen fontos lenne.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás